Ha a Hallgatóknak oldalt keresed, akkor kattints a fenti menüben a Hallgatóknak szövegre!

 

 MEGRENDELEM

KATT IDE!

 

  Örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy tartalmunk máris bővül.

2019.03.18-tól előfizethetővé válik az első PÉLDATÁR alapcsomagunk szintén bevezető áron!

TARTALOM MEGTEKINTHETŐ ITT!

Számoljunk egy kicsit!

A közismert példatárak - legyen az adó, számvitel, pénzügy stb. - jó esetben 5000 - 10 000 Ft/db áron vásárolhatók meg újonnan a boltban. Ha szerencsénk van, akkor egy éppen még nem nagyon elavult 1-2 évvel ezelőtti példányt sikerül "kéz alól" ismerőstől, egy frissen végzett iskolatárstól vagy internetről megvásárolni, az is „jobb, mint a semmi” alapon.

Viszont tudjuk, hogy a jogszabályok mindig változnak! Ez leginkább az adózás területén mutatkozik meg, mindamellett tapasztaltuk, hogy a számvitelre is hatással van és utóbbi is néhány évente formálódik. 

Alap esetben a számvitel feladatgyűjtemények tartalmaznak témakörönként 5-6 feladatot. Igen, feladat van bőven. Megoldása viszont csak néhánynak. Leginkább pont annak nincs megoldása, ami éppen érdekelt volna. Tehát meg kell venned a másik példatárat is, hátha abban benne van az a megoldás, ami neked órán kimaradt (mert éppen beteg voltál ... vagy csak disznóvágás volt ... teljesen mindegy). Ebben a tekintetben már legalább vettél egy tantárgyhoz 2 tankönyvet és 1-2 példatárat. Ez így szerény számításaim alaphangon 8-10 ezer Ft. Persze csak ha használtan sikerült beszerezni valahonnan. Ha újonnan kellett megvenned, akkor ez 15 000 Ft-ról indul tantárgyanként.

Hány tantárgy is van egy Pénzügyi-, Számviteli ügyintéző vagy egy Mérlegképes könyvelő tanfolyamon? Na és Vállalkozói-, és Bérügyintézőn?

Pénzügy, Számvitel, Adózás, Gépi könyvelés, E-bevallás …  Ez 5 tantárgy, ami kapásból eszembe jutott. Tehát ha minden tantárgyból kell tankönyv és legalább egy feladatgyűjtemény az … izé … őőőőő …. aszongyahogy … kb. 40 – 50 ezer Ft. Na mármost ezek a többtízezer forintért megvásárolható tankönyvek és példatárak összesen kb 300 – 500 feladatot tartalmaznak, hozzávetőlegesen 150- 300 megoldással…

És itt jövünk mi!

A mi tárhelyünk máris közel 1500 feladattal és a hozzájuk tartozó megoldással rendelkezik.

Ebből adunk most ízelítőt.

Jelenleg ez a 60 feladat és megoldás két tantárgyból fele annyiba sem kerül neked mintha megvennéd a témakörökhöz tartozó könyveket és feladatgyűjteményeket a boltban, és az nem is frissül. Valamint a boltban vásárolt könyvekhez nem jár semmilyen mintatár. Mi az előfizetés mellé adunk egy 209 dokumentumból álló szabadon szerkeszthető iratminta csomagot, amiben olyan dokumentumokat találsz, melyekkel akár a mindennapi életben, akár a PSZÜ, VBÜ vagy MK vizsgán találkozhatsz, esetleg számon kérhetik. És még az 1. egyes csomagban szereplő összes mindent is, melyet szintén a tartalomban tekinthetsz meg!

Igen, ezek mind egytől egyig 2019-es feladatok!

Pont ezért is tart elég sok ideig a feltöltés, hiszen minden egyes dokumentum, ami eddig birtokunkba került az elmúlt évek adó és számviteli előírásai alapján kerültek kidolgozásra, így ezeket mind az aktuális évi változások szerint át kell dolgoznunk.

Bevetető áron most

bruttó 10 000 Ft-ért

fizetheted elő a tartalmat, mely május 31-ig lesz elérhető ebben a formában.

 

TARTALOM MEGTEKINTHETŐ ITT!

 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Tovább