Örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy tartalmunk újra bővül.

Elindult a várva várt

TUDÁSTÁR 2.0

szintén bevezető áron!

Csak az első 30 megrendelőnek a teljes csomag bruttó 50 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért

fizethő elő , mely 12 hónapig biztosít hozzáférést.

T A R T A L O M 


ISMERTETŐ:

Számoljunk egy kicsit!

A közismert példatárak - legyen az adó, számvitel, pénzügy stb. - jó esetben 5000 - 10 000 Ft/db áron vásárolhatók meg újonnan a boltban. Ha szerencsénk van, akkor egy éppen még nem nagyon elavult 1-2 évvel ezelőtti példányt sikerül "kéz alól" ismerőstől, egy frissen végzett iskolatárstól vagy internetről megvásárolni, az is „jobb, mint a semmi” alapon.

Viszont tudjuk, hogy a jogszabályok mindig változnak! Ez leginkább az adózás területén mutatkozik meg, mindamellett tapasztaltuk, hogy a számvitelre is hatással van és utóbbi is néhány évente formálódik. 

Alap esetben a számvitel feladatgyűjtemények tartalmaznak témakörönként 5-6 feladatot. Igen, feladat van bőven. Megoldása viszont csak néhánynak. Leginkább pont annak nincs megoldása, ami éppen érdekelt volna. Tehát meg kell venned a másik példatárat is, hátha abban benne van az a megoldás, ami neked órán kimaradt (mert éppen beteg voltál ... vagy csak disznóvágás volt ... teljesen mindegy). Ebben a tekintetben már legalább vettél egy tantárgyhoz 2 tankönyvet és 1-2 példatárat. Ez így szerény számításaim alaphangon 10-15 ezer Ft. Persze csak ha használtan sikerült beszerezni valahonnan. Ha újonnan kellett megvenned, akkor ez 15 000 Ft-ról indul tantárgyanként.

Hány tantárgy is van egy Pénzügyi-, Számviteli ügyintéző vagy egy Mérlegképes könyvelő tanfolyamon? Na és Vállalkozói-, és Bérügyintézőn?

Pénzügy, Számvitel, Adózás, Gépi könyvelés, E-bevallás, Gazdálkodási ismeretek, Tb, Bér…  Ez 8 tantárgy, ami kapásból eszembe jutott. Tehát ha minden tantárgyból kell tankönyv és legalább egy feladatgyűjtemény az … izé … őőőőő …. aszongyahogy … kb. 120– 180 ezer Ft. Na mármost ezek a többtízezer forintért megvásárolható tankönyvek és példatárak összesen kb 300 – 500 feladatot tartalmaznak, hozzávetőlegesen 100- 150 megoldással… (ismétlem, nem tantárgyanként, hanem összesen!!!)

És itt jövünk mi!

A mi tárhelyünk máris közel 400 feladattal és a hozzájuk tartozó megoldással valamint többszáz elméleti anyaggal rendelkezik.

Tehát máris elértük a piacon található 120 - 180 ezer forintis értéket... ;)

És a feltöltés folyamatos!

Jelenleg ez a többszáz feladatból, megoldásból és elméleti anyagokból összeállított tárhely 8 tantárgyból fele annyiba sem kerül neked mintha megvennéd a témakörökhöz tartozó könyveket és feladatgyűjteményeket a boltban, és az nem is frissül. Valamint a boltban vásárolt könyvekhez nem jár semmilyen mintatár. Mi az teljes tárhely szolgáltatás megrendelő előfizetés mellé adunk egy többszáz dokumentumból álló szabadon szerkeszthető iratminta csomagot, amiben olyan dokumentumokat találsz, melyekkel akár a mindennapi életben, akár a PSZÜ, VBÜ vagy MK vizsgán találkozhatsz, esetleg számon kérhetik.

Igen, ezek mind egytől egyig 2019-es feladatok!

Pont ezért is tart elég sok ideig a feltöltés, hiszen minden egyes dokumentum, ami eddig birtokunkba került, az elmúlt évek adó és számviteli előírásai alapján kerültek kidolgozásra, így ezeket mind az aktuális évi változások szerint át kell dolgoznunk.

Bevetető áron most csak az első 30 megrendelőnek a teljes csomag

bruttó 50 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért

fizethő elő , mely 12 hónapig biztosít hozzáférést.

 

TARTALOM MEGTEKINTHETŐ ITT!

 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Tovább