A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, létrehozzuk az E - TUDÁSTÁRat!

Ez az tudástár tartalmaz nagyon sok dolgot, pl:

- példatárat,

- feladatgyűjteményt,

- esettanulmányt,

- jogszabályváltozásokat érthető módon,

- törvényeket,

- bevallási határidőket

- iratmintákat

- szerződésmintákat, 

- alapítással, működéssel, megszűnéssel kapcsolatos teendőket

- kérdések-válaszok fórumot

Ez a tudásbázis értelemszerűen már nem csak a hallgatói szférának felel meg, hiszen olyan adatbázisról van szó, melyet a könyvelői szakmában nap mint nap használunk.

A "hallgatói portálon" található vizsgasorokat és megoldásaikat egy havi 10 GB adatforgalmú rendszer kezeli, melyet rendszerint minden hónap 10.-12. napján meg is haladunk a sok letöltés miatt.

Ahhoz, hogy a "hallgatói portál" továbbra is ingyenes maradhasson, a "e-tudástár" szolgáltatásait már nem tudjuk ingyen nyújtani.

Látva a kiadványaink után érdeklődő űrlap-kitöltések adatait, kiadványonként átlagosan 2000-3000 Ft-nál több összeget nem nagyon szeretne senki költeni.

Természetesen egy laza matekkal kiszámolható, hogy a tervezett 7 kiadványunk valamint a fenti e-tudástár adatbázis beszorozva az általatok ráfordított összeggel még mindig elég nagy megterhelést jelentene egy egyösszegű kifizetés esetén. Nekünk viszont nagyon nem lenne kifizetődő mindezt nyomtatott formában, még anyagköltséget sem fedezve értékesíteni. Nem beszélve a ráfordított időről ...

Ezért arra gondoltunk, hogy nem lesz nyomtatott verzió, viszont egy éves díj megfizetése után használhatóvá válna az összes szolgáltatás.

 

Mivel egy tanfolyam általános esetben 1 év (9 hónap + vizsgaidőszak, nappali tagozat esetén tele szünetekkel) így (bruttó) 18 000 Ft/év (1500 Ft/hó) megfizetése esetén indítanánk el a hozzáférést.

Mit szóltok?

Véleményeteket várom az alábbi űrlap kitöltésével.

Üdv:

 

Judit

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Tovább